אירועי יוקרה בקומה הרביעית 4floor




קוראי הבלוג הנאמנים יודעים שאני מגיעה להרבה אירועי השקה על מנת להתרשם ולדווח פה בבלוג, מה שאינכם יודעים הוא שחלק מאירועי ההשקה מתקיימים בלופט מדהים בדרום ת"א, הנקרא "הקומה הרביעית".

 

 

בכל פעם שאני מוזמנת לאירוע בקומה הרביעית אני משתדלת לא לפספס אותו, כי אירוע בקומה הרביעית הוא אירוע טעים ונעים.



זהו אחד המקומות האהובים עלי: אלגנטי, מתוחכם, עשיר ביצירות אמנות, בעל ריהוט וינטאג' יפייפה... והאוכל- בדיוק לטעמי!






בדר"כ אני מגיעה לשם לאירועי בוקר ונהנית מהשקשוקה המעולה לצד ירקות אנטיפסטי ומאפים שונים, אך הפעם הגעתי בשעות הערב, ולא לאירוע עבורו הושכר המקום אלא לאירוע של הקומה הרביעית עצמה- אירוע טעימות לטרנדים הקולינאריים החמים.

כרגיל, לא היו אכזבות. הכל היה עשוי ברמה גבוהה והוגש באסטטיות.





צוות המלצרים מסביר פנים ומבין היטב באוכל אותו הוא מגיש







האוירה מושפעת מכל היופי והמקצועיות והינה נינוחה ומשוחררת, בהחלט אפשר להרגיש שם בבית



לאוכל הטעים אחראי השף החדש-שף שי כהן, אשר עבד במסעדות מובילות ומוסדות תל אביבים כמו מסעדת כרמלה בנחלה.
כהן הוסיף תפריטי אירוע חדשים לקראת עונת החתונות 2014 ובהם קונספטים מעניינים כמו תפריט אטליז, בר סנדוויצ'ים,  ומגוון מנות עם נגיעות אסיאתיות בניהם תפריט רחב של "סושי מפורק".
בנוסף המקום עובר מתיחת פנים, נוספו לו 50 מקומות ישיבה חדשים וכיום יכול להכיל עד 400 איש לאירוע.

המטבח של הקומה הרביעית  בנוי כמו בכל מסעדה איכותית כך שתהליכי הבישול והאפייה
נעשים בו בכל שלבי ההכנה. החל מאפיית לחמים, דרך יישון בשרים וכבישת דגים, כל חומרי הגלם שהינם מהטובים ביותר מטופלים במקום והמנות נעשות במקום בזמן האירוע.

בתפריט 2014 מציע השף שי כהן מספר חידושים אשר מתווספים לתפריטים הקלאסיים של המקום. הראשון שבהם הוא תפריט אטליז , במסגרתו ניתן לבחור מבין מגוון נתחים איכותיים ובשרים המיושנים במקום, נקניקיות עבודת יד ובשרים מעושנים:
נקניקיות מרגז וצ'ריסוס, קבב דרום אמריקאי, רוסט אנטריקוט מיושן, סינטה מעושנת בעשבי תיבול,  פילה בקר, נתח שפונדרה במרינדת ברביקיו, נתח אסאדו צלוי ועוד.



השני הינו בר הסנדוויצ'ים, נראה שטרנד הסנדוויצ'ים הולך ותופס תאוצה ומגיע גם לתחום האירועים.
תפריט הסנדוויצ'ים מציע בר בסגנון מעדנייה רחב ידיים ובו מגוון סוגי סנדוויצ'ים לבחירה, ממש כמו בסנדוויצ'יית בוטיק מעולה.



בתפריט האסיאתי נוספו חדשות: גיוזות במילויים שונים אשר נעשות במקום, תבשילי קארי, מנות עם נגיעות של למון גראס ותבלינים תאילנדים וכבר כשהייתם שאי אפשר לחדש שום דבר בתחום הסושי מביא השף שי כהן תפריט סושי מיוחד ובו מגיש את הסושי בצורה שונה לחלוטין ממה שהייתם רגלים עד כה: סושי מפורק בו כל המרכיבים מונחים אחת לצד השני ויוצרים מנות יפיפיות.



קבוצת נואר
הקומה ה-4 הוא לופט אירועים מסוגנן וייחודי במרכז העיר אשר שייך לקבוצת נואר.
בבעלות קבוצת נואר: קפה נואר, סבסטיאן בהרצלייה וקפה נחמני.

הקומה ה-4 הביאה לתל אביב את הבשורה של אירועים בסגנון מודרני ועם אמירה אישית ועיצובית. הלופט מעוצב כלופט של אמן,
במקום פינות ישיבה ייחודיות המעוצבות כ"סלון", ספרייה מקסימה בה ניתן לפגוש מגאזינים של עיצוב וספרי אומנות, ארון יין מרשים ועוד מגוון פריטי אומנות של הבעלים, רפי בדר וגדעון אליהו.



הקומה הרביעית
החרש 8 תל אביב טל' 03-6888554