משטח הפשרה מבית כרמל דיירקט Defrosting Board




בשבוע שעבר התקיימה תערוכת המזון והחדשנות בגני התערוכה ת"א.

אחד הדוכנים הבולטים היה הדוכן של חברת כרמל דיירקט אשר חולשת על שוק המזון בתחום האביזרים והכלים החדשניים והטובים כבר לא מעט שנים.

לחברה יש את המאסטר סלייסר המוכר והטוב לצד סכינים נהדרות במחירים נהדרים עוד יותר (עשרה שקלים לסכין חדה קטנה), גרילים, מעשנות ועוד...






יובל סלע טוניס- מנכ"ל כרמל דיירקט

אחד המוצרים שתפס את תשומת ליבי וחזר איתי הביתה להתנסות הינו משטח החיתוך וההפשרה המבטיח הפשרת בשר/ירקות/דגים במהירות, וליתר דיוק- פי 10 מהר יותר מאשר על השיש במטבח.



המשטח עשוי מסגסוגת מתכתית הסופחת את הקור.
למשטח 4 רגליות סיליקון המרוממות אותו על מעל למשטח עליו הוא מונח.
למארז מתווספות 3 יריעות חיתוך המתלבשות על המשטח באופן מושלם ונהדרות לשומרי הכשרות (יריעה אחת לבשר, יריעה שנייה לדגים ויריעה שלישית לירקות).
בהיקף המשטח תעלות אליהן מתנקזים הנוזלים.

למען הסר ספק- המשטח אינו מחובר לחשמל בשום צורה שהיא. מדובר במשטח מתכת ותו לא.


כמי שמפשירה בשר במקרר ורק בעיתות מצוקה מוציאה אותו לשיש, וגם אז ממתינה לפחות חצי יום להפשרה מלאה, הסתקרנתי מאוד וחיכיתי לראות את התוצאה.

בינתיים, המשטח היווה אטרקציה לילדים ולחברים (שני זוגות כבר מיהרו לקחת פרטים על מנת להזמין גם לעצמם משטח כזה) כשעשינו עליו ניסויים בעזרת קוביות קרח:



ההזדמנות להפשרת בשר במהירות הגיעה במוצאי שבת, עת נזכרתי שלא הפשרתי את השניצלים ושלבן זוגי לא יהיה מה לקחת איתו לעבודה.

בשעה 18:15 הונחו שניצלים קפואים עטופים בניילון על המשטח.



בשעה 20:00 השניצלים היו מופשרים!

מיד לאחר מכן הנחתי עוף קפוא על המשטח.

בהמשך הלילה כבר יצאה תבנית עם עוף מוכן מן התנור



אין ספק- המשטח מבצע את עבודתו נאמנה!

מחיר: 250 שקלים במקום 300 שקלים (אחריות לשנה)
להשיג באולם התצוגה של היבואן, באתר האינטרנט או לבירור החנות הקרובה: 1-700-700-642