קורס טבעונות ותזונה נכונה במכללת רידמן






דורון אבני, נציג הבלוג, התארח בערב צמחונות וטבעונות על גג מכללת רידמן ברמת אביב, לרגל פתיחת קורס צמחונות טבעונות ראשון מסוגו בישראל ברידמן.


באירוע החגיגי הציגה השפית אביטל סבג בופה אירוח מדהים שכולו תזונה לאורח חיים בריא.





במקום עמדה לרשות האורחים  עמדה מיוחדת עם מגוון צמחי מרפא וצמחי תבלין להכנת חליטות חורף של ההרבליסט והמטפל האוירוודי יגאל קוטן.


ד"ר לוסי סלע, מרכזת הקורס במכללת רידמן וכמי שפיתחה מנות קרב לחייל צה"ל ועבדה בתעשיות המזון המסוכנות הסבירה בקצרה על הסכנות שבתעשיית המזון.


דורון מציין כי הערב היה מעניין.
ההרצאות נגעו בנקודות שילמדו בקורס ובהחלט נתנו טעם של עוד.




בהרצאות ניתן היה ללמוד על היתרונות הבריאותיים הקיימים במעבר לתזונה ואורח חיים טבעוני, הסברים מרתקים על צמחי מרפא, סגולותיהם וכיצד לצרוך אותם וכמוהן הרצאה מעולה של השפית אביטל סבג שתמיד מרחיבה את הידע.

באירוע היה שפע של מנות טעימות אשר עינגו את האורחים והוכיחו, גם לאוהבי הבשר, שניתן להנות ולשבוע מארוחה טבעונית ובריאה.



אם הקורס של מכללת רידמן הולך להיות מהנה, טעים ומחכים כמו ערב ההשקה שלו- ההמלצה היא חד משמעית- לרוץ ולהרשם!