ניקה ביץ' Nika beach


ביקר, צילם  וסיקר: ע.זאבי

רביעי בערב ואנחנו שמים פעמינו אל חוף השרון בהרצליה למסעדת ניקה ביץ'.


מיד כשהגענו קיבלה את פנינו המנהלת קריסטל שהושיבה אותנו בכורסאות הקרובות לחול עם תצפית לים ולטיילת.
לפני שאגיע אל האוכל, ראוי לציין שהאירוח והשירות שקיבלנו מקריסטל והצוות היה מהיר ואדיב.

ההיכרות עם התפריט ומרכיבי המנות השונות היתה גבוהה ובהתאם לזאת שמחנו לקבל המלצות למנות.

בכדי שאדם יוכל להעביר ביקורת ראויה, הוא נדרש להיות בעל חושים חדים ודעה צלולה, מכאן ברור שבחרנו להתחיל את הארוחה עם קוקטיילים. מוחיטו אסאי, מידורי סאוור וקפירנייה ליתר דיוק.




המוחיטו היה סביר, למידורי סאוור היה חסר מעט מהסאוור והקפיריניה היתה פשוט תענוג.

למנות ראשונות הזמנו:
חציל בלאדי בטחינה, עגבניות פיקנטיות, קונפי שום ושמן זית.


הסיגרים של ניקה במילוי בשר וצנוברים, מוגשים עם טחינה, אריסה ועגבניות.


פלאפל כרובית במילוי גבינת פרמז'ן ועשבי תיבול, מוגש על קרם פרש ועגבניות טריות.


פלאפל כרובית אולי נשמע קצת מוזר אבל טעם הכרובית הורגש בעדינות, המנה בהחלט מומלצת לצמחונים שבינינו.

החציל היה מצוין, היחס בין החציל והטחינה עבד טוב, מנה טבעונית ראויה.
 
הסיגרים היו ההפתעה, שלושה סיגרים, לא סיגריות. ארוכים, עבים, מלאים בבשר. תשכחו משני סיגרים בנגיסה וזהו, זה סיגר שדורש שלוש נגיסות ויחד עם המטבלים בהחלט הנאה צרופה

לאורך כל הערב המנות יצאו מהמטבח במהירות והגיעו חמות לשולחן.

לעיקריות בחרנו בפרגיות סופלקי, קבבונים במחבת ופנה פומודורו.




הפנה אכזב מעט בגלל הבחירה במוצרלה על חשבון הפרמז'ן.

הקבבונים היו טובים והוגשו עם ירקות צלויים, טחינה וסלסה. הבצל לא היה צלוי מספיק לטעמנו.

הפרגית עם הצזיקי כיכבה על השולחן, הפרגית היתה עשויה במידה, בלי הפתעות, בלי טוויסטים, פשוט כמו שצריך.

כל המנות הגיעו בתוספת צ'יפס כיד המלך.

לקינוח הזמנו את סופלה השוקולד ואת עוגת הביסקוויט.




הסופלה היה בדיוק כפי שציפינו, מומלץ בחום.

עוגת הביסקוויט היתה חביבה ושמנו לב טוויסט מעניין של קינמון, אהבנו.



 

ניקה ביץ'
רמת ים 6, חוף השרון, הרצליה
טלפון: 053-9443199