מסעדת ברלין


"ברלין"- מעדניית סנדוויצ'ים איכותית חדשה שנפתחה בימים אלה, מציעה כריכים איכותיים לצמחוניים וקרניבורים ארוחות בוקר מיוחדות ותפריט ערב שכולל בירות שונות.

על התפריט והאוכל אמון השף אבי דז'אן אשר מיטיב לעשות את עבודתו ומפיק סנדוויצ'ים מעולים!

על העיצוב של המסעדה והאווירה במקום אחראי האח הצעיר אייל אדריכל במקצועו שהחליט ביחד עם אחיו להיכנס להרפתקה קולינרית חדשה ומאתגרת. המשלבת את שתי האהבות שלו עיצוב ואסתטיקה עם קולינריה.


בנוסף לכריכים ניתן למצוא במקום בר סלטים להרכבה אישית, מרקים, ארוחות בוקר מפנקות, שקשוקה עם אסאדו/מרגז, חביתות ירק שונות, ירקות אנטי פסטי ועוד. טווחי המחירים במקום ינועו בין 25-45.
במקום יוצע גם שירות משלוחים.
הגענו למקום בנר ראשון של חנוכה, לפני שהלכנו להורים להדלקת נרות וארוחת ערב.

מיקום המסעדה הוא בגן העיר הייפייפה והמחודש בראשון לציון- מיקום מעולה!









הוגשו לשולחננו 4 סוגי סנדוויצ'ים:

אווז ואסאדו:
הפייבוריטיים שלי.
שניהם עסיסיים, מלאים ברטבים וירקות וטעימים באופן לא רגיל!
שניהם, מבחינתי, הסנדוויצ'ים האולטימטיביים!



פסטרמה וקורנביף:
הזכירו לי את "פה גדול אוכל הכל" מהדרדסים.
מדובר בשני כריכים נדיבים מאוד ועמוסים מאוד!
בהחלט ישנה תמורה בעד הכסף.
צריך לפתוח פה גדול בשביל להצליח לקחת ביס מהסנדוויץ' והמאמץ משתלם- כיף של טעמים!



בנוסף, הגיעה לשולחן שקשוקה חריפה שממנה לא טעמתי, אבל בן זוגי וביתי- אוהבי החריף אמרו שהיא מצויינת ולא השאירו גרגר ממנה-



יצאנו ממסעדה שבעים ומרוצים ולהדלקת הנרות אצל ההורים באנו כאורחים לא מנומסים שלא נוגעים באוכל.
לכו תסבירו להם שאכלנו במקום טעים יותר.... :-)

מהמסעדה יצאנו עם טייק אויי של כמה סנדוויצ'ים שגם בערב שלמחרת, בטיול עששיות שעשינו, היו טעימים כאילו יצאו רק עכשיו ממטבח המסעדה.

לסיכום:
רכיבים איכותיים: לחם טרי, בשר מעולה, תיבול נהדר.
עיצוב יפה ושירות נהדר.
אבי ואייל- שאפו! הקמתם מקום לתפארת!
בהצלחה!

מסעדת ברלין
רחוב זד"ל 1 (גן העיר) ראשל"צ.
אין צורך להזמין מקום מראש. תבואו. ידאגו לכם


*צילומים: אריאל גמרסני