מסעדת בנוז




 
 
בדרכנו חזרה לת"א, מהשהות הנפלאה במלון הבוטיק גרנד ויסטה עצרנו בקריית חיים לארוחת צהריים מעולה. 

המסעדה מרווחת ויפייפיה!




נהנינו מארוחת צהריים כשרה ומעולה מהתפריט החדש שהושק לפני כשבוע ע"י השפית הדרום אמריקאית אנה בלה אורבך.
מנות ראשונות:

לחם הבית-
טרי, חמים ובעל טעם ומרקם שלא מניח לך לעזוב אותו!

סלט ירקות עם נקטרינה-
מרענן וטעים ביותר!


סלט עגבניות, סלט בורגול, מטבוחה וטחינה- כולם איכותיים וטובים-


סיגרים-
על מצע חיציל קלוי.
פריכים ובעלי טעם נהדר.

אסאדו-
ברוטב צ'ימיצ'ורי.
הבשר רך וטוב.
מעדן ממש!

שיפודי סלמון-
על מצע סלט קינואה חומה.
בקינואה יש פירורי לימון שמקפיצים את הטעמים.
בדר"כ אני לא חובבת קינואה אבל הפעם היא היתה לי טעימה מאוד!
הסלמון רך ועסיסי- מעולה!
-

ואם לא די בכל המנות הטעימות האלו, עכשיו הגיע תור העיקריות.
בשלב הזה היינו מלאים כ"כ וביקשנו לקבל רק 2 מנות.
פסטה בנוז-
פסטה רדיאטורי (קרויה כך בשל צורתה המזכירה רדיאטור).
אנטריקוט, חזה אווז, יין לבן, שום, שמן זית ושאטה.
מנה יפייפיה, מלאה בטעמים המשתלבים האחד בשני היטב ובאופן מושלם.


זוהי גולת הכותרת של התפריט- אחת המנות הטובות שאי פעם אכלתי.
אני חושבת ששווה לנסוע עד לקריית חיים בשביל המנה הזו.



סופראנו-
אנטריקוט מוקפץ עם פטריות ובצל ברוטב סצ'ואן. עם צ'יפס, ביצה עין ורוטב סופרנו.
זוהי מנת הדגל מהתפריט הישן שעדיין מוגשת במסעדה. מעולה!

ולמנות אחרונות קיבלנו כאלו שהן לא רק ממתקים לחיך אלא גם ממתקים לעיניים.
השפית של המקום היא גם קונדיטורית מוכשרת אשר מוציאה תחת ידיה מנות אחרונות מעולות גם עבור אורחי היום וגם עבור אירועי הערב כי
חוץ מהיות בנוז מסעדה הפתוחה לקהל ברוב שעות היום, היא גם מקום מוכר ואהוב על תושבי הסביבה לאירועי ערב מפוארים.

אלו כמה מהמנות האחרונות שהמקום מגיש באירועים:

טרטלט שוקולד עם גנאש תפוז בויסקי.
פנה קוטה בניחוח וניל עם פירות יער/פסיפלורה ושערות קדאיף.
טרטלט קרם לימון צרפתי
(האהוב עלינו ביותר!)
מקרון גנאש שוקולד
.
כל המנות פרווה מאחר והמקום כשר והן כולן נהדרות ללא יוצא מן הכלל!



בנוז
קריית חיים, חלוצי התעשייה 100
טלפון: 04-8402230