המרכז לקולינרייה חוייתית- סדנת בישול לטיני





לפני כחצי שנה ביקרתי במקום ועברתי סדנת בישול איטלקי מעולה.
מאז, שמעתי פה ושם על אנשים שיצאו מאוכזבים מהמקום, והופתעתי, כי באמת- כשהייתי שם בפעם הראשונה- היה מעבר לנהדר!
לפני כמה ימים הוזמנתי שוב לסדנא במקום ולמרות שהרגשתי לא טוב, לא ביטלתי את ההגעה כי זכרתי כמה טוב היה בסדנת הבישול האיטלקי.

סדנת הבישול הלטיני היתה בהנחיית השף זיו שטיינברג.

כבר כשנכנסתי למטבח הבחנתי בהבדלים בין אז להיום- המקום לא כ"כ נקי, בטח לא כמו הייתי מצפה מבית ספר לבישול.
בנוסף, מצרכים המופיעים במתכונים שחולקו לנו בתחילת השיעור לא היו בהישג יד והיה צריך לחפש אותך ארוכות ברחבי הכיתה ולבסוף, לחכות דקות ארוכות שיביאו אותם מחדר אחר.
מילא אם היה מדובר במצרך אחד, אבל זה חזר על עצמו לא מעט פעמים....

ועוד אחת קטנה- רצוי להחליף מחבתות טפלון כשהן שרוטות, הן מבחינת בריאות והן מבחינת הרושם הרע....
אבל, כמו שמלימונים עושים לימונדה, כך גם ממרכיבים איכותיים, בשלנים מעולים (לא אני, אלו שהיו לצידי ...) ומתכונים טובים- אפשר להרים ארוחה מעולה!



סלמון מעולה:


שהפך למנת סביצ'ה נהדרת תחת ידיו של ארקדי:


קציצות תירס מתקתקות (מטוגנות ע"י לבנה) :


ועוד הרבה מנות טובות:

ששת מכין פאייה:


יאיר מקפיץ:


ועוד....








כפי שניתן לראות- יצאו מנות צבעוניות, יפות ו-(תאמינו לי) טעימות!
למקום יש פוטנציאל ענק- כתבתי עליו לפני כחצי שנה והרגשתי אותו שוב לפני כמה ימים.
קצת תחזוקה טובה והוא ימשיך להשאיר את הרושם שהשאיר עלי בסדנא הראשונה.


למרכז לקולינרייה חווייתית חנייה פרטית גדולה לאורחי הסדנאות.
למקום אין תעודת כשרות אך ישנה הפרדה ושמירה בנושאי חלב/בשר ואין מתקיימות סדנאות בימי שבת.