עושים בישול




לפני שבוע הוזמנתי להשקת המוצרים החדשים של לחמי.
אירוע ההשקה התקיים במרכז הקולינארי "עושים בישול" של השף אורן גירון.
המקום יפייפה- מסודר, נקי, מאובזר במיטב האביזרים, רחב מימדים ונעים.
עברנו סדנאת קונדיטורייה (בה שולבו מוצרי לחמי החדשים) עם השף אלון גולדמן. זו היתה סדנא מרתקת ומעניינת ולמדתי בה כללים וטריקים חשובים בתחום הקונדיטורייה שאני מקווה להצליח וליישם בבית.
אודות המקום:
"עושים בישול" הוקם בשנת 2003 ע"י השף אורן גירון.
שף אורן גירון הינו בוגר תדמור וה- Cordon Bleu.

שף אורן גירון ניהל גני אירועים, ניהל וייעץ לחברות מזון והשתתף בתכניות טלויזיה ורדיו.
את מרכז "עושים בישול" מנהל שף אורן גירון בשיתוף עם אישתו נילי ואליהם, להוראה, מצטרפים שפים מומחים בתחומם: שף רות אוליבר, שף אלון גולדמן, שף יולי מזרחי ועוד...


אני ממליצה בחום על המקום לסדנאות העשרה, מתנה וכיף!